Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Hiçbir kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak yalnız yemeden içmeden her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Firmaların genel olarak infaz yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; bayağıda kâin Garaj namına iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gidişat anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya harbi kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Seçilecek kapı ciğerin kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapıldıktan sonra. Lüzumlu alışverişaretler Yangın Kapısı ve aydınlatmalar konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın baplarını belirtik bırakmamak sinein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın değişik varyasyonları vardır. Buna dublör şekilde bapları kilitli varsaymak muhtevain kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu gidiş birey kaybı olmaması için önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en usturuplu paha politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere gereğince hangi gestaltlarda yangın kapısı yangın kapısı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Report this wiki page